Om os

 

Malermester Jens Aagren ApS

Malerfirma med faglig stolthed og godt teamwork
Jens Aagren ApS er en traditionel malervirksomhed, som ikke er bange for at prøve noget nyt. Vi kan godt lide faglige udfordringer, og vi følger derfor med tidens boligtrends inden for maling, tapetsering, og nye overfladematerialer, som vores nyeste satsning: Topciment. Fagligheden er hos os i højsædet og vi er kendt for høj kvalitet i vores malerarbejde.

Virksomheden har pt 7 ansatte. Vi lægger vægt på et godt socialt miljø og aktiviteter, hvor vi bliver rystet sammen til et godt team. Det betyder meget for samarbejdet og arbejdsglæden. At vi både er kvinder og mænd, giver en god dynamik, et alsidigt blik for boligindretning og udendørsarealer, godt drive og evnen til at holde flere bolde i luften.

Malere med god kundekontakt
Alle vores medarbejdere har fokus på den gode dialog med kunderne. Vi afstemmer forventningerne, så kunden får opfyldt sine ønsker og drømme. Farver og overflader i hjemmet og på arbejdspladsen betyder meget for såvel humøret som for det udtryk, man gerne vil have frem. Vi giver gerne gode råd, men det er vigtigst for os, at kunderne finder frem til den helt rigtige løsning for dem. 

Vi støtter op om lokalsporten
Vores virksomhed er lokalt forankret og er blandt andet sponsor for flere lokale sportshold og sportsudøvere, som håndboldklubben NFH, samt inden for roning, bueskydning, og mountainbiking. Vi vil gerne støtte op om sporten og især om initiativer, som er gode for vores by Nykøbing Falster. 

Også et malerfirma for dig
Geografisk dækker vi Sydsjælland og Lolland-Falster, men vi kører også gerne til hovedstadsområdet ved større opgaver. Vores kunder er både private boligejere, erhverv som restauranter, butikker og kontormiljøer, samt offentlige kunder. Vi deltager gerne i udbud, og har udført mange opgaver for blandt andet boligselskaber og kommuner.